"Iets heel moois", 
olieverf op doek, 70 bij 50 cm
 

Bodypaint door Suzanne, 
8 juni 2004
 

Iets Heel Moois

soms, heel soms, komt er iets je leven in lopen, op een plek waar je dat niet verwacht, op een moment dat je dat niet verwacht. En dat moois kan je niet in een doosje stoppen, daar moet je van genieten zolang het kan.

 

Ze is...

...een van de meest aantrekkelijke vrouwen die ik ken.

Leuke meid, 26 jaar, spontane uitstraling, supersportief figuurtje, goed gebekt. Als je met haar praat ervaar je een intelligente,  moedige en heel kritische persoonlijkheid. Ik vind haar een van de meest aantrekkelijkste vrouw op deze aarde die ik ken, maar ze is het niet met mij eens :)

Schilderproces
Een schilderij met een schetsmatige stijl is af. Wie weet beginnen we tzt aan een tweede, met een compositie die meer van haar laat zien.

 

Iets Moois schrijft:

Wat een lieve woorden! 
Ik word er verlegen van.

Drie jaar geleden leerde ik Bart een beetje kennen. Zijn levenstijl was een 'ver-van-mijn-bed'-show. Maar ik werd wel geprikkeld!

Begin vorig jaar kwam die 'show' ineens een stuk dichterbij. Samen beleefden we spannende avonturen...

En ik genoot er met volle teugen van!

 

Eerste schilderij
Het eerste schilderij is gemaakt zonder opzet, zonder grondtekening, en zonder detaillering. Het resultaat is een schetsmatig schilderij, in warme kleuren. Ik vind het subliem. En niet alleen ik.

Iemand stelde ooit dat je pas geslaagd ben als kunstenaar als je je werk op vreemde plekken zoals broodtrommeltjes terugvindt. Volgens dit criterium ben ik er al bijna: dinsdag 8 juni 2004 werd het schilderij "Iets heel moois" worden gebruikt voor een bodypaint door Susanne. Een foto van het resultaat staat rechts op deze pagina.

laatste update: 4 juli 2004
 

 
eerste opzet eerste schilderij
grote afbeelding
eindresultaat
grote afbeelding

Bodypaint by Susanne

Susanne heeft dit werk uitgekozen om te vereeuwigen op de rug van een bodypaint model. Het resultaat is opmerkelijk en Susane kreeg een goed cijfer.

 
bodypaint
grote afbeelding

Tweede schilderij

het tweede schilderij wordt deel van de Tiendoekenserie.

 
eerste fase
komt nog
grote afbeelding
tweede fase
komt nog
grote afbeelding
derde fase
komt nog
grote afbeelding
vierde fase
komt nog
grote afbeelding
vijfde fase
komt nog
grote afbeelding
eindresultaat
komt nog
grote afbeelding
home