modelschilderijen

» klik hier om naar de www.Bartart.com site te gaan
 

Dag Roodharige,Je groepsfoto is klaar. Niet één, maar wel tien verschillenden! Op deze pagina staan voorbeelden en de verdere uitleg. Helemaal onderaan vind je precies wat je moet doen.

veel plezier met uitzoeken en misschien tot volgend jaar!

Bart
bart@bartart.com

 

 

Roodharigen Kunst Dag


581, wow!
 

Affiche Roodharigendag
 

De roodharigen kunst dag was een groot succes. het was mega-gezellig, en iedereen die ik ken is het er over eens dat roodharigen inderdaad heel bijzonder zijn. 

Jullie fotograferen vanuit de hoogwerker was een droom, zoveel moois, het wankelen van de hoogwerker merkte ik bijna niet op :)

Het was mijn doel om veel pers naar Breda te halen, maar ik had niet verwacht dat het zo overweldigend zou lukken. Wat er op 2 september in Breda verscheen was uniek: alle landelijke nieuwszenders (NOS [link], RTL [link] en SBS [link]) waren aanwezig, en alle landelijke kranten brachten een stuk op de voorpagina of de pagina erna. Omroep Brabant had ook een mooi stukje

[video]
 

Roodharigendag 2008?


redheads vanuit een hoogwerker

De roodharigendag 2007 was gratis. En iedere roodharige kan ook een gratis groepsfoto krijgen in A5 formaat (19 bij 13 cm). Gratis, omdat het mijn ideaal is om een evenement te organiseren voor iedereen, ook bijvoorbeeld voor grote gezinnen zonder veel geld.

Financieel was de roodharigendag 2007 niet sluitend. Hoewel er heel veel geld aan subsidie binnenkwam waren de kosten nog veel hoger. Het drukwerk was kostbaar, net zoals de huur en inrichting van de Grote Kerk. Het versturen van 1000 uitnodigingen is niet goedkoop, denk alleen al aan de postzegels...

Ik voer nu gesprekken met gemeente Breda en andere partijen, of zij subsidie willen gaan geven. En ik zoek donateurs. Het ziet er naar uit dat het gaan lukken, dus je mag zondag 7 september 2008 alvast in je agenda schrijven: Roodharigendag 2008

Hoewel de roodharigendag 2007 al heel opmerkelijk was, wordt de roodharigendag 2008, dat is de planning, ronduit ongelofelijk. De komende maanden vertel ik je meer over wat er gaat gebeuren.

Als je je hebt ingeschreven voor de roodharigendag 2007, dan krijg je vanzelf een uitnodiging voor de roodharigendag 2008. Ken je een roodharige die nog niet is ingeschreven? Laat hem/haar zich inschrijven op www.roodharigen.nl.
 

 

Foto's

  Omdat ik wil dat iedereen de perfecte foto krijgt heb ik niet één, maar tien foto's laten afdrukken. Kies de mooiste. De nummers staan naast de voorbeeldfoto's. Klik op de foto's voor een groter voorbeeld.
foto 608  
foto 631  
foto 685  
foto 709  
foto 714  
foto 722  
foto 740  
foto 745  
foto 746  
foto 753  
 
Deze foto's zijn overigens in lage resolutie. De werkelijke foto's zijn 25 keer zo scherp...
 
 

Afhalen


schilderij van een roodharige


Detail uit het Grote schilderij

De foto's kan je niet meer afhalen. Gedurende twee maanden lagen ze in café galerie Dante, op de grote markt in Breda. Ze liggen nu bij mij thuis, en je kan me vragen of ik ze je opstuur.

Opsturen van A5 foto's is gratis.

Wil jij de Roodharigendag te steunen? wordt dan donateur van de stichting "Roodharigen zijn Kunst". Donateurschap kost 10 euro voor een heel jaar, en je zorgt daarmee dat er volgend jaar weer zo'n dag komt. Je mede-roodharigen zullen je dankbaar zijn. Donateurschap geeft je ook nog iets extra's: je krijgt een groepsfoto op A4 formaat gratis. En als je niet kan kiezen, dan krijg je er twee :)

Je kan het tientje overmaken op giro 31.69.680 tnv stichting Roodharigen onder vermelding van je emailadres en de nummer van de foto/foto's die je wilt hebben.

 

 

Wat moet je doen?

  Om een lang verhaal kort te maken:

1. kies een foto, onthoud het nummer.
2. als je niet kan kiezen, onthoud twee nummers.
3. besluit of je donateur wil worden. Zo ja, dan krijg je de foto/foto's op A4 formaat. Zo nee, dan krijg je een A5 formaat foto.
4. Stuur een Email naar bart@bartart.com, met daarin: A. het nummer van de foto en B. wel/niet donateurschap en C. je adres.

Succes :)
 

Contactgegevens_Bart

Bart Rouwenhorst
Prinsenkade 7f
4811VB Breda
06-45530043
bart@bartart.com
MSN: schilderbart@hotmail.com


    foto: Maaike Hermes